Relatiecoaching en relatietherapie


Aangezien liefde & relaties een belangrijk onderdeel van het leven is, komt jouw liefdesleven altijd wel tijdens de wandelcoaching aan bod, de mate waarin hangt af van jouw vraagstukken (en interesse).

Daarnaast is één van de peilers van mijn coaching het in contact komen met je gevoel, intuïtie en vrouwelijke energie, met jouw ware essentie als vrouw. Dit heeft hoe dan ook een geweldige positieve uitwerking op je huidige of toekomstige relatie (vanwege de polariteit en aantrekkingskracht die je daarmee terugbrengt in je relatie).

Het is ook mogelijk om tijdens een wandelcoachsessie de diepte in te gaan op de relatieproblemen die je ervaart en wat jij kunt doen om de dynamiek in jullie relatie te veranderen.

Wil je samen met je partner werken aan je relatie, dan verwijs ik je graag naar de website van mij en mijn man Coen van Broekhoven (coach voor mannen): www.ultiemerelatiemethode.nl. Samen ondersteunen wij stellen om een diep verbonden relatie te creëren, zodat zij voor altijd gelukkig samen zijn (en een geweldig voorbeeld zijn voor hun eventuele kinderen en omgeving). Dit doen wij voornamelijk via privé relatieweekenden.