Ruzies uitpraten: Met je partner de natuur in

De natuur is heel heilzaam voor jezelf, en ook voor je relatie. Samen in de natuur zijn, brengt meer ontspanning en verbinding in de relatie. Daardoor kunnen jullie rustiger ruzies uitpraten, meer vanuit gevoel, zodat je gemakkelijker uit de verwijten blijft.

Ik vertel er meer over in deze video. Als je het communicatiemodel wilt ontvangen wat ik in de video kort benoem, plaats hieronder dan een comment, dan stuur ik je die toe. Het communicatiemodel helpt je om op een verbindende manier ruzies uit te praten.

Heb je behoefte aan ondersteuning?

1 daagse Core Wounds Release
Tijdens een 1 daagse Core Wounds Release in de natuur ontvang je diepgaande heling , inzichten en doorbraken op de thema’s die momenteel spelen in jouw leven. Je ontvangt precies dat wat je nodig hebt om angsten en blokkades te doorbreken, om meer jezelf (en vrouw 💃) te kunnen zijn en beter met triggers in het dagelijks leven om te gaan.

De dag stemmen we af op jouw wensen en problemen die we vooraf bespreken tijdens een telefonische intake.

Audio-training ‘Heel Jezelf’
Wil je snel, laagdrempelig en op eigen tempo aan de slag met je helingsproces, dan kan mijn audio-training ‘Heel Jezelf’ wellicht de ondersteuning zijn die je zoekt. Lees meer over de audio-training >>

Plaats een reactie