Geluksvideo 1: Vanuit je hart leven

Veel mensen zoeken naar manieren om meer vanuit hun hart te gaan leven. Wil jij dat ook?

Bij je hart zijn klinkt vaag, maar het is eigenlijk niet meer dan letterlijk met aandacht bij je hart zijn. Zoals je ook je aandacht richt op je knie als je jeuk hebt en begint te krabben.

Door je aandacht meer op je hartgebied te richten, kom je instant uit je hoofd en dichter bij je gevoel. Je kunt dan beter voelen wat er in je lijf gebeurt en hoe je je voelt. En dus ook voelen waar je behoefte aan hebt. 

Als je in je hoofd zit gaat het altijd over gisteren en vandaag, zorgen, moetjes, etc. Als je je aandacht richt op je hart, ben je aanwezig in het hier en nu. En alleen dan kun je daadwerkelijk genieten van wat er in dat moment zich afspeelt. In het hier en nu zijn is voorwaarde voor geluk. 

De oefening die ik destijds van mijn coach kreeg, heeft mijn leven veranderd. Ik heb deze ingesproken en deel ‘m bij deze met je: https://clyp.it/355hn3cp….

Het is het zo waard om hier dagelijks die paar minuten aan te besteden.

Wil je meer verdieping? Lees ook mijn blog “Waarom vanuit je hart leven zó belangrijk is”.

En de andere video’s over meer geluk in je leven:

Heb je behoefte aan ondersteuning?

1 daagse Core Wounds Release
Tijdens een 1 daagse Core Wounds Release in de natuur ontvang je diepgaande heling , inzichten en doorbraken op de thema’s die momenteel spelen in jouw leven. Je ontvangt precies dat wat je nodig hebt om angsten en blokkades te doorbreken, om meer jezelf (en vrouw 💃) te kunnen zijn en beter met triggers in het dagelijks leven om te gaan.

De dag stemmen we af op jouw wensen en problemen die we vooraf bespreken tijdens een telefonische intake.

Audio-training ‘Heel Jezelf’
Wil je snel, laagdrempelig en op eigen tempo aan de slag met je helingsproces, dan kan mijn audio-training ‘Heel Jezelf’ wellicht de ondersteuning zijn die je zoekt. Lees meer over de audio-training >>

1 gedachte over “<span class="dojodigital_toggle_title">Geluksvideo 1: Vanuit je hart leven</span>”

Plaats een reactie