Geluksvideo 5: Keuzes maken vanuit je hart

Als je je gejaagd voelt, continu druk bent met zorgen voor anderen, weinig tijd hebt voor jezelf, hoe kun je dan voelen en van daaruit goede keuzes maken? Hoe kom je er dan achter wat je echt wilt in je leven en wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn?

Dat gaat niet als je in je hoofd leeft. Dan ben je aan het overleven, de dag doorkomen. Als je werkelijk gelukkig wilt zijn, moet dat anders.

In contact zijn met jezelf is de sleutel. Door met aandacht bij je hart te zijn, meer liefde voor jezelf te voelen en dankbaar te zijn.

Lees meer

Geluksvideo 2: de kracht van een dankbaarheidsdagboek

Dankbaarheid is dé sleutel tot geluk. Bij veel van mijn klanten is het werken met dankbaarheid één van de grootste doorbraken in hun processen (download hieronder het dankbaarheidsdagboek als fantastische tools om dit ook in je leven te brengen).

Lees meer

Geluksvideo 1: Vanuit je hart leven

Veel mensen zoeken naar manieren om meer vanuit hun hart te gaan leven. Wil jij dat ook?

Bij je hart zijn klinkt vaag, maar het is eigenlijk niet meer dan letterlijk met aandacht bij je hart zijn. Zoals je ook je aandacht richt op je knie als je jeuk hebt en begint te krabben.

Door je aandacht meer op je hartgebied te richten, kom je instant uit je hoofd en dichter bij je gevoel. Je kunt dan beter voelen wat er in je lijf gebeurt en hoe je je voelt. En dus ook voelen waar je behoefte aan hebt. 

Lees meer