Word weer die prachtvrouw.

Tijdens het coachtraject (in de natuur) bevrijd je je van oude pijn en belemmerende patronen en leer je leven vanuit jouw ware (vrouwelijke) kracht en gevoel.

Coaching voor vrouwen

In 5 maanden een ‘nieuwe jij’

Een ‘nieuwe jij’ gaat niet enkel over het aanleren van tools en technieken om je op een andere manier te gedragen of te voelen. Het gaat vooral over loslaten van pijn, overtuigingen, beschermingsmechanismen en patronen die jou tot nu toe belemmeren om jezelf te zijn en te voelen wat jij wilt en nodig hebt. Afpellen wat jou niet meer dient en jouw ware zelf weer tevoorschijn halen. Terug naar je kern.

Dit is heel anders dan dat je naar een coach gaat voor een of enkele sessies voor een specifiek probleem. Dat werkt prima als je alleen dat specifieke probleem hebt. Maar meestal loop je tegen meerdere problemen (bijvoorbeeld onzekerheid, angst, stress, boosheid) aan in je leven en vaak ook op meerdere gebieden (bijvoorbeeld werk, relatie, familie). Je kunt je dan beter richten op het aanpakken van de onderliggende oorzaken.

Als je echt wil breken met dat waar je nu tegenaan loopt, dan heb je diepgang, herhaling en integratie nodig, zodat jouw ‘nieuwe jij’ voor de rest van je leven kan stralen.

Dit is de reden waarom ik bij voorkeur werk met een coachtraject (6 -12 sessies). Hierdoor zijn je resultaten blijvend, diepgaand en merk je de veranderingen op alle leefgebieden. Doordat de coachsessies plaatsvinden in de natuur, gaan de processen nog sneller en dieper dan als we binnen zouden werken.

Voor vrouwen die er 100% voor gaan

Met mijn unieke manier van coachen ondersteun ik je bij het voorgoed breken met je oude patronen, het afdoen van je (mannelijke) maskers en weer in contact komen met jouw gevoel en (vrouwelijke) kracht. Dit is wat je nodig hebt voor een écht gelukkig leven.

En ik zal eerlijk zijn. Blijvende diepgaande verandering komt niet zomaar aanwaaien en het is niet altijd een gemakkelijk proces. Het vraagt de wil en inzet om je ‘shit’ aan te kijken en echt te willen veranderen. De meeste mensen houden zo’n proces niet vol en verzanden snel weer in oud gedrag. Dan kan ik nog zo’n goede coach zijn en zoveel waardevolle methodieken en tools inbrengen, als jij niet all the way gaat, is dat zonde van jouw en mijn tijd.

Daarom is het essentieel dat je 100% gemotiveerd bent om dit proces met jezelf aan te gaan. Dat je het jezelf gunt en waard vindt.

Dan garandeer ik je dat je rijkelijk wordt beloond en met meer dan je nu voor mogelijk houdt. Dat ervaren mijn klanten keer op keer; weer écht gelukkig worden, alles uit het leven halen en stralen van binnenuit.

Als je nu een ‘ja’ voelt, plan dan gerust een gratis proefsessie zodat we vrijblijvend kunnen kennismaken.

Ervaring van Petruschka

Petruschka

Lieske is een prachtvrouw die mij zo ontzettend geholpen heeft bij het vinden van een balans tussen mijn mannelijke en vrouwelijke essentie.

Haar manier van coachen is plezierig, vertrouwd en een ontdekkingsreis naar jezelf.

Ik had me geen betere coach kunnen wensen en je kunt jezelf geen beter cadeau doen dan een traject bij Lieske aan te gaan! ❤

De essentie van mijn coaching voor vrouwen

In de loop van de tijd ontdekte ik bij mezelf en bij de vrouwen die ik coach, een rode draad in wat het verschil maakt voor een écht gelukkig leven. En hoewel ik vooral intuïtief en op maat werk, zorg ik ervoor dat deze drie pijlers in ieder geval uitgebreid aan bod komen:

Weer in contact komen met je gevoel

Oude pijn opruimen en belemmerende patronen doorbreken

Je vrouwelijke kracht en zachtheid omarmen

Vrouwencoaching

Hoe we daaraan werken (in de natuur)

De methodieken en technieken in mijn rugzak komen vanuit diverse coachingsrichtingen:

 • Lifecoaching
 • Natuurcoaching
 • Relatiecoaching
 • Loopbaancoaching
 • Stress- en burnoutcoaching
 • Traumacoaching
 • EFT (Emotional Focused Therapy)

Het voordeel hiervan is dat we met alles kunnen werken wat zich tijdens coachtraject aandient en daarmee de diepte in kunnen.

Vanwege het betrekken van de natuur tijdens de coaching, werken deze methodieken allemaal extra diep en krachtig. Daarnaast heb ik technieken in mijn rugzak die speciaal voor het coachen in de natuur zijn ontwikkeld.

Welke methodieken en technieken ik inzet, hangt onder andere af van jouw doelen, van dat wat zich tijdens de sessies aandient en van wat ik aanvoel dat past bij jou.

Voorbeelden van methodieken:

 • Innerlijk kind werk
 • Focussing
 • Deelpersoonlijkheden
 • Voice dialogue
 • Staatmanagement
 • Body drum release
 • Opstellingen
 • EFT

Praktisch

Wanneer
Bij voorkeur plannen we de sessies om de week in. Dit is vaak genoeg om de voortgang te bewaken en tegelijk zit er zo voldoende tijd tussen de sessies om de processen te integreren. Soms is het passend om richting het einde van het traject meer tijd tussen de sessies te laten, dit bepalen we uiteraard samen.

Ik ben zowel doordeweeks overdag als ’s avonds (niet in de donkere periode) beschikbaar en eventueel ook in het weekend.

Locatie
Ik werk bij voorkeur in Den Treek, de bossen bij Leusden/Amersfoort. Dit gebied ken ik goed en biedt voldoende diversiteit om alle waardevolle technieken in te zetten.

Een andere locatie (in de natuur) is in overleg ook mogelijk.

Tarieven
Een losse coachsessie van 1,5 uur kost €150,-. Voor een coachtraject reken ik meestal een voordeligere pakketprijs. Deze hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld jouw draagkracht, of je een eigen bedrijf hebt en of je werkgever (mee)betaalt. Dit overleggen we tijdens de gratis proefsessie. Betalen in termijnen is mogelijk.

Vergoeding
Kosten voor coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeringen.
Wel kun je deze in sommige gevallen aftrekken van je inkomstenbelasting onder ‘studiekosten’.
Voor bedrijven zijn de kosten volledig aftrekbaar.
Daarnaast blijkt vaak dat veel werkgevers bereid zijn om (mee) te betalen, dus dat is het overleggen waard.

Gratis proefsessie

Als je voelt dat het coachtraject iets voor jou zou kunnen zijn, neem dan gerust contact met mij op om een gratis proefsessie te plannen.

Tijdens de proefsessie leren we elkaar kennen (een wederzijdse klik is essentieel voor een succesvol en plezierig coachtraject), kun je ervaren hoe ik werk in de natuur en bespreken we hoe een eventueel vervolg eruit ziet.