Jezelf helen van trauma, wonden, angsten & blokkades

Via mijn audio-training ‘Heel jezelf’ geef ik je alles wat je nodig hebt om jezelf te helen van trauma, wonden, angsten, patronen & blokkades die jou nu een gelukkig leven in de weg zitten.

Het is mijn passie om jou een jarenlange zoektocht te besparen en de sleutels door te geven die jou helpen om af te komen van pijnlijke en destructieve gevolgen van wat je in het verleden is overkomen.

Gevolgen zoals verlatingsangst, codependentie, terugkerende relatieproblemen, onzekerheid, angsten, stress, burnout en allerlei andere fysieke en psychische klachten. Ik heb het allemaal doorleefd en ik ben er inmiddels 100% zeker dat de oorsprong – en daarmee ook de heling – ligt bij die wonden uit het verleden.

Jezelf helen van trauma
Fotografie: Alima Ruf

Voor welke angsten & blokkades

Alle problemen zijn in principe geschikt om mee te werken via de Core Wounds Release. Aan alle problemen in je leven nu, liggen immers oude pijn en wonden uit het verleden ten grondslag. Door deze aan te kijken en te helen, pak je deze problemen bij de oorsprong aan. Vaak is het zelfs zo dat verschillende problemen in je leven, dezelfde oorsprong hebben.

Voorbeelden:

Coaching voor vrouwen
Fotografie: Alima Ruf

De kracht van zelfheling

Mijn ervaring is dat je je uiteindelijk heling zelf doet, in je eigen omgeving, met de triggers uit je dagelijks leven. Dus niet in een therapieruimte met een therapeut. De essentie van wat ik doe is daarom dat je leert hoe je jezelf kunt helen

Daarvoor heb je het volgende nodig:

 • Helderheid in de oorsprong van je verlatingsangst en codependentie: welke wonden heb je in het verleden opgelopen?
 • De juiste tools om deze wonden – stapje voor stapje – steeds verder ZELF te helen. 
 • De juiste tools om beter met je dagelijkse triggers om te gaan en hoe je deze triggers inzet voor je zelfheling. 

Audio-training ‘Heel Jezelf’

Alles wat je nodig hebt om jezelf te helen
Via audio’s geef ik je jou alle kennis, oefeningen en ervaringen door, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan met het helen van je wonden en het beter omgaan met triggers.

Wat je ontvangt
Via de audio-training ontvang je onder andere mijn inzichten over:

 • Wat de oorsprong is van verlatingsangst, bindingsangst, liefdesverslaving en relatieproblemen en hoe dit mechanisme werkt.
 • Stappen van je helingsproces.
 • Hoe jouw wonden (vaderwond, moederwond, verlatingswond, etc) doorwerken in je huidige leven.
 • Wat overlevingsmechanismen zijn en hoe je daarmee om kunt gaan.
 • Contact maken met je lichaam en gevoelswereld als voertuig voor jouw helingsproces.
 • Je innerlijk kind helen.
 • Space holden voor jezelf om te helen.
 • Rituelen voor jezelf waarmee je meer in jouw kracht kunt staan.
 • Oefeningen om meer in het hier en nu te zijn.
 • Wat je kunt doen als je geraakt wordt.
 • De dynamiek van mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf en in je liefdesrelatie.
 • Technieken om je wensen te manifesteren.

De audio-training ontvang je gratis als voorbereiding op de 1 daagse Core Wounds Release. Het is mogelijk om de audio-training los aan te schaffen. Deze is ook geschikt om zelf mee aan de slag te gaan, zeker als je al eerder professionele hulp hebt ontvangen in je leven.

Mocht je de audio-training nu los aanschaffen en later toch de 1 daagse Core Wounds Release willen ondergaan, dan krijg je het aanschafbedrag voor de audio-training als korting.

Wat kost het?
De audio-training bied ik aan op donatiebasis, vanuit het principe: betaal wat je kunt dragen en wat je geeft, komt altijd weer bij je terug.

Aanmelden
Stuur mij een Whatsapp om je aan te melden, je ontvangt dan de link naar de training en een tikkie voor de donatie.


Liever live aan de slag?

Ik bied een 1 daagse Core Wounds Release in de natuur waarin we in 1 dag de diepte in gaan om inzicht te krijgen in welke wonden, trauma’s, angsten, patronen en blokkades je hebt opgelopen en om deze te helen. Daarnaast leer ik je hoe je vanaf dan zelf verder kunt gaan met je helingsproces door je triggers in het dagelijks leven hiervoor op de juiste manier te gebruiken. De audio-training ‘Heel Jezelf’ is inbegrepen bij de 1 daagse.
Lees meer over de 1 daagse Core Wounds Release >>

Mocht je het fijn vinden om vrijblijvend met me te sparren over welke hulp het beste bij jou past, dan ben je van harte welkom om contact op te nemen. Ik lees, hoor en zie je graag!