Aangezien liefde & relaties een belangrijk onderdeel van het leven is, komt jouw liefdesleven altijd wel tijdens het coachtraject aan bod, de mate waarin hangt af van jouw vraagstukken (en interesse).

Daarnaast is één van de drie peilers van mijn coaching het in contact komen met je vrouwelijke kracht en zachtheid, met jouw ware essentie als vrouw. Dit heeft hoe dan ook een geweldige positieve uitwerking op je huidige of toekomstige relatie (vanwege de polariteit en aantrekkingskracht die je daarmee terugbrengt in je relatie).

Relatiecoaching

Het is ook mogelijk om tijdens een losse wandelcoachsessie de diepte in te gaan op de relatieproblemen die je ervaart en wat jij kunt doen om de dynamiek in jullie relatie te veranderen.

Wil je samen met je partner werken aan je relatie, dan verwijs ik je graag naar mijn de website van mij en mijn man Coen van Broekhoven (coach voor mannen & leiders): www.ultiemerelatiemethode.nl. Samen ondersteunen wij stellen om een diep verbonden relatie te creëren, zodat zij voor altijd gelukkig samen zijn (en een geweldig voorbeeld zijn voor hun eventuele kinderen en omgeving), zonder ellenlange en zware gesprekken.

Wij bieden online relatiecoaching (video’s, oefeningen en online sessies) en privé relatieweekenden.