1 daagse Core Wounds Release

Samen een dag op pad gaan in de natuur, geeft jou de ruimte om de diepte in te gaan op de thema’s die bij jou spelen.

Deze dag staat helemaal in het teken van jou en wat jij wilt en nodig hebt. Ik werk met mijn eigen methode: Core Wounds Release. Je ontvangt diepgaande inzichten, heling en doorbraken én ik leer je hoe je je helingsproces zelf thuis voortzet.

Voor welke angsten & blokkades

Alle problemen zijn in principe geschikt om mee te werken via de Core Wounds Release. Aan alle problemen in je leven nu, liggen immers oude pijn en wonden uit het verleden ten grondslag. Door deze aan te kijken en te helen, pak je deze problemen bij de oorsprong aan. Vaak is het zelfs zo dat verschillende problemen in je leven, dezelfde oorsprong hebben.

Voorbeelden:

Coaching voor vrouwen

Jouw reis naar (zelf)heling en transformatie

Vrouwencoach Leusden

Tijdens de 1 daagse werken we via drie ingangen:

Inzicht in en heling van oude wonden die in je dagelijks leven leiden tot triggers, problemen, angsten en blokkades. Hierdoor bouw je aan een gezonder fundament in jezelf.

We ontdekken en doorbreken de patronen en blokkades die jou beletten helemaal jezelf te zijn, vanuit je hart te leven en in je vrouwelijke kracht te staan.

Tijdens de reis leer ik je de tools waarmee je thuis je helingsproces voort kunt zetten. Hierdoor kun je beter met dagelijkse triggers en problemen omgaan en deze juist gebruiken voor je heling.

Deze ingangen komen volledig tot hun recht via de methode die ik zelf heb ontwikkeld: de Core Wounds Release.

Ervaringen van vrouwen 💃

Ik gun een dag met Lieske iedere vrouw, die graag wil worden zoals ze wil zijn. Door de tocht die je samen in de natuur met haar maakt, krijg je de inzichten en de tools om hierin hele grote stappen te zetten.

Zo fijn om een dag te krijgen waarin je alles kan zeggen, voelen en delen wat je met je meedraagt, zonder enig oordeel of gevoel van schaamte. Het mag helemaal over jou gaan en je wordt je bewust van dat alles wat je denkt, voelt en doet te verklaren en te begrijpen is.

Nooit durven dromen dat het denken en doen dat mij het meeste in de weg zit, ik zou omarmen. Gevoelsmatig schieten alle woorden tekort voor wat ik allemaal heb mogen ervaren deze dag.

Wat we gaan doen tijdens de 1 daagse

Wandelcoaching vanuit het hart

Mijn methodiek Core Wounds Release staat centraal in de dag:

  • Hiermee maken we helder welke oude wonden, trauma’s en pijnlijke gebeurtenissen er in jouw rugzak zitten die je nog niet hebt verwerkt en hoe deze invloed hebben op je leven nu.
  • We gaan je eventuele vaderwond, moederwond en/of pijnlijke ervaringen doorvoelen en helen.
  • Ook gaan we onderzoeken welke maskers je regelmatig opzet door oude pijn in je verleden en welke belemmerende patronen je bent gaan ontwikkelen. Deze ga je doorbreken.
  • In dit proces ben ik een veilige bedding voor jou, zodat je diep kunt gaan. Ook leer ik je hoe je zelf die veilige bedding voor jezelf kunt gaan zijn, zodat je zelf thuis dit helingsproces kunt voortzetten.

In de Core Wounds Release zitten diverse andere methodieken en technieken verweven, zoals: innerlijk kindwerk, focussing, voice dialague, (systeem)opstellingen, traumatherapie en relatietherapie.

Verder staat deze dag het contact met je gevoel, je intuïtie, je lijf en je vrouwelijke energie centraal. Hiervoor heb ik ook meer lichaamsgerichte methodieken beschikbaar, zoals de energetische body drum release of een access bars behandeling.

Wat we precies gaan doen zal afhangen van jouw wensen en behoeften en welke thema’s en problemen er bij jou spelen. Dit komt naar voren tijdens de telefonische intake. Jouw en mijn intuïtie op de dag zelf speelt ook een grote rol in het verloop van het proces. Dat wat de bedoeling is om te gebeuren, zal gebeuren en dat is altijd voor jouw hoogste goed (niet altijd wat je wilt, wél altijd wat je nodig hebt). Dat kan ik inmiddels met vol vertrouwen beloven 😊

Praktisch over de 1 daagse:

Telefonisch contact en intake
Als je interesse hebt in deze 1 daagse kun je mij een Whatsapp bericht sturen. We maken dan telefonisch even kort kennis met elkaar en je kunt je eventuele vragen stellen. Als we dan allebei de ‘ja’ voelen om samen een dag op pad te gaan, plannen we een telefonische intake en de dag zelf.

Tijdens de intake kun jij je verhaal doen en vraag ik je het hemd van je lijf, zodat ik een helder beeld heb van de problemen waar je tegenaan loopt. Dit geeft richting aan de invulling van de dag. Het programma stemmen we verder af op jouw situatie en jouw wensen. Daarnaast zal de natuur en onze intuïtie op de dag zelf ook invloed hebben op het proces.

Audio-training ‘Heel Jezelf’
Je krijgt toegang tot mijn audio-training ‘Heel Jezelf’. Het kan fijn zijn om deze voor de 1 daagse te luisteren, als voorbereiding. Ook is het een uitgebreid naslagwerk die jou ondersteunt bij het helingsproces wat je na de 1 daagse zelf voortzet.

De 1 daagse in de natuur
De 1 daagse is van 10.00 tot 16.00 uur in Den Treek, de bossen bij Leusden/Amersfoort. In principe blijven we hier de hele dag, dus het is fijn als je voldoende eten en drinken meeneemt en je kleedt op het weer. Bij slecht weer of als het programma daar om vraagt, kan een deel van de dag ook bij mij thuis plaats vinden. Dit overleggen we tijdens de intake.

Verslag
Omdat er tijdens een 1 daagse ontzettend veel gebeurt, moet je niet willen proberen om dat allemaal te onthouden. Ik doe dat voor je en stuur je na afloop een verslag en alle belangrijke tools. Zodat je er ook echt zelf mee aan de slag kunt na de 1 daagse, in combinatie met de audio-training.

Nazorg via Whatsapp/telefoon
Het voordeel van deze intensieve dag is dat je meteen alles aanpakt en direct resultaat hebt. Het nadeel is dat je het daarna meteen zelf moet doen. Maar dit hoeft niet, want ik blijf nog een tijdje je steun als je dat wilt. Dus je kunt bij me terecht voor vragen, advies en reminders. Dit hoort er gewoon bij.

Jouw investering voor de 1 daagse:

  • Telefonische intake
  • Audio-training ‘Heel Jezelf’ t.w.v. €111,-.
  • 1 daagse coaching/therapie van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur in de bossen bij Leusden.
  • Uitgebreid verslag na afloop van de dag en essentiële oefeningen en tools.
  • 8 weken nazorg via app, mail en bellen.

Voor alle tijd, energie en aandacht die ik je geef tijdens dit gehele traject vraag ik als uitwisseling €666,- all-in.

Mocht dit bedrag de enige belemmering voor je zijn en voel je verder een ‘ja’, dan nodig ik je alsnog van harte uit om contact op te nemen. Wellicht komen we tot een andere uitwisseling die ook kloppend voelt voor ons allebei.