Vrouwencoach

Vrouwen die vastlopen in hun leven helpen zichzelf weer terug te vinden en hun ware natuur weer te voelen en te omarmen, dát is mijn missie als vrouwencoach en -therapeut.

De kracht van zelfheling

Ik heb zelf veel onzekerheid en angsten gekend in mijn leven en ook meerdere periodes van diep ongelukkig zijn en niet lekker in mijn vel zitten. Het was dan meer overleven dan van het leven genieten. Vanaf de geboorte van mijn eerste kind ben ik steeds bewuster gaan leven en gaan onderzoeken hoe ik me gelukkig kan voelen op alle vlakken in mijn leven.

Mijn belangrijkste doorbraak was dat ik leerde hoe ik mezelf kon helen en mezelf liefde kon geven. Zelfheling is voor mij dat als je geraakt wordt en door diepe emoties heen moet, je een veilige bedding biedt voor jezelf en waarin je jezelf op dat moment geeft wat je nodig hebt: liefde, troost, aandacht en erkenning van je emoties. Ik noem dat space houden voor jezelf, dus dat je de ruimte voor jezelf creëert waarin het er allemaal mag zijn.

Zo ben ik de triggers in mijn dagelijks leven gaan gebruiken om mezelf steeds verder te helen van oude pijn en angsten. Daardoor ben ik gaan ervaren dat ik enorm veel draagkracht in mezelf heb en dat ik niemand anders nodig heb om ergens uit te komen. Dit geef ik graag door aan jou.

Dit doe ik door tijdens coaching & therapie eerst die veilige bedding voor jou te zijn zodat je kan gaan voelen en helen. En vervolgens wil ik je leren hoe je zelf die bedding voor jezelf kunt zijn. Het voelen dat je alles in jezelf hebt om jezelf te helen, om liefde te voelen en gelukkig te zijn, dat is zo krachtig en bevrijdend.

Mijn sleutels naar een gelukkig leven

In mijn leven ervaar ik nu enorm veel (zelf)liefde, verbinding, rust, stabiliteit, vrijheid en vertrouwen. Ik heb mede dankzij mijn bewustzijn en ontwikkeling een diepe band met mijn kids en een geweldige liefdespartner in mijn leven. Ik heb geen last meer van angsten en onzekerheid en dat geeft enorm veel vrijheid. Ik mag nu ervaren hoe het is om ‘heel’ te zijn en te voelen dat alles wat ik nodig heb, in mij zit.

De belangrijkste sleutels om hier te komen waren voor mij:

  • Weer in contact komen met mijn lichaam en gevoelswereld
  • Aanwezig zijn in het hier en nu
  • Het helen van oude wonden
  • Het doorbreken van belemmerende patronen, zoals verlatingsangst, conflictvermijding en ongezonde afhankelijkheid (codependentie).
  • Leren omgaan met triggers in het dagelijks leven en deze gebruiken om verder te helen en te groeien.

Voor mij was dit een hele weg met vallen en opstaan en ontdekken wat wel en niet werkt voor mij. En nog leer ik elke dag bij, in de uitdagingen die op mijn pad komen.

Via mijn audio-training ‘Heel jezelf’ bespaar ik jou graag die jarenlange zoektocht naar jezelf. Ik help je met ontdekken wat voor jou werkt in het weer verbinden met je eigen ware natuur en hoe je beter kunt omgaan met dagelijkse triggers. Ik ondersteun je bij het helen van oude wonden en weghalen van blokkades die jou nu een gelukkig leven in de weg zitten. En ik leer je hoe je dit voortaan zelf kunt doen.

Zodat jij weer kunt leven vanuit jouw gevoel en intuïtie, trouw bent aan jezelf, volledig jezelf kunt zijn en jouw (vrouwelijke) energie weer vrij kan stromen.

Lieve groet,
Lieske Scholtus

Wil je ondersteuning?

Zelf aan de slag (gratis):

Innerlijk werk zelfstarter

Innerlijk werk zelfstarter

Ondersteuning bij het helen van jouw wonden:

Online programma ‘Heel jezelf’

Vrouwencoaching trauma