Vrouwencoach

Vrouwen die vastlopen in hun leven helpen zichzelf weer terug te vinden en hun ware natuur weer te voelen en te omarmen, dát is mijn missie als vrouwencoach en -therapeut. Daarbij maak ik tijdens de coaching dankbaar gebruik van de kracht en diepgang die de natuur brengt.

De kracht van zelfheling

Ik heb zelf veel onzekerheid en angsten gekend in mijn leven en ook meerdere periodes van diep ongelukkig zijn en niet lekker in mijn vel zitten. Het was dan meer overleven dan van het leven genieten. Vanaf de geboorte van mijn eerste kind ben ik steeds bewuster gaan leven en gaan onderzoeken hoe ik me gelukkig kan voelen op alle vlakken in mijn leven.

Mijn belangrijkste doorbraak was dat ik leerde hoe ik mezelf kon helen en mezelf liefde kon geven. Zelfheling is voor mij dat als je geraakt wordt en door diepe emoties heen moet, je een veilige bedding biedt voor jezelf en waarin je jezelf op dat moment geeft wat je nodig hebt: liefde, troost, aandacht en erkenning van je emoties. Ik noem dat space houden voor jezelf, dus dat je de ruimte voor jezelf creëert waarin het er allemaal mag zijn.

Zo ben ik de triggers in mijn dagelijks leven gaan gebruiken om mezelf steeds verder te helen van oude pijn en angsten. Daardoor ben ik gaan ervaren dat ik enorm veel draagkracht in mezelf heb en dat ik niemand anders nodig heb om ergens uit te komen. Dit geef ik graag door aan jou.

Dit doe ik door tijdens coaching & therapie eerst die veilige bedding voor jou te zijn zodat je kan gaan voelen en helen. En vervolgens wil ik je leren hoe je zelf die bedding voor jezelf kunt zijn. Het voelen dat je alles in jezelf hebt om jezelf te helen, om liefde te voelen en gelukkig te zijn, dat is zo krachtig en bevrijdend.

De kracht van de natuur

Na mijn scheiding heb ik zelf coaching in de natuur mogen ontvangen. De diepgang, magie en laagdrempeligheid verrasten me elke sessie weer. Dat dreef mij om zelf de training outdoor lifecoaching te volgen. En verschillende specialisaties als traumacoaching, innerlijk kindwerk, opstellingen, voice dialogue, body drum release, relatiecoaching, loopbaancoaching, missiecoaching en EFT (relatie)therapie. Ook heb ik mijn eigen methodiek ontwikkeld: Core Wounds Release. Via deze methode krijg je in de natuur – via een opstelling – helder wat jouw moederwond, vaderwond, kindtrauma’s en overlevingspatronen zijn en ga je deze helen.

De natuur is een geweldige hulpbron tijdens coaching & therapie. Door de natuurlijke omgeving en het bewegen ben je meer ontspannen, kom je uit je hoofd en ga je beter voelen wat er in je leeft. Je intuïtie gaat ‘aan’ als het ware, waardoor je snel tot heel waardevolle inzichten en stappen komt. De natuur vermindert stress direct. Daarnaast reflecteert de natuur altijd exact wat er in je leven speelt, daardoor zijn resultaten super diepgaand en blijvend. Lees meer over coaching in de natuur >>

Mijn sleutels naar een gelukkig leven

In mijn leven ervaar ik nu enorm veel (zelf)liefde, verbinding, rust, stabiliteit, vrijheid en vertrouwen. Ik heb mijn zielsmissie mogen ontdekken en manifesteren, ik heb mede dankzij mijn bewustzijn en ontwikkeling een diepe band met mijn kids en een geweldige liefdespartner in mijn leven. Ik heb geen last meer van angsten en onzekerheid en dat geeft enorm veel vrijheid. Ik mag nu ervaren hoe het is om ‘heel’ te zijn en te voelen dat alles wat ik nodig heb, in mij zit.

De belangrijkste sleutels om hier te komen waren voor mij:

  • Weer in contact komen met mijn lichaam en gevoelswereld
  • Aanwezig zijn in het hier en nu
  • Het helen van oude wonden
  • Het doorbreken van belemmerende patronen, zoals verlatingsangst, conflictvermijding en ongezonde afhankelijkheid (codependentie).
  • Leren omgaan met triggers in het dagelijks leven en deze gebruiken om verder te helen en te groeien.

Voor mij was dit een hele weg met vallen en opstaan en ontdekken wat wel en niet werkt voor mij. En nog leer ik elke dag bij, in de uitdagingen die op mijn pad komen.

Als ik als vrouwencoach en -therapeut even met jou mee mag wandelen, bespaar ik je graag een jarenlange zoektocht naar jezelf. Ik help je met ontdekken wat voor jou werkt in het weer verbinden met je eigen ware natuur en hoe je beter kunt omgaan met dagelijkse triggers. Ik ondersteun je bij het helen van oude wonden en weghalen van blokkades die jou nu een gelukkig leven in de weg zitten. En ik leer je hoe je dit voortaan zelf kunt doen.

Zodat jij weer kunt leven vanuit jouw gevoel en intuïtie, trouw bent aan jezelf, volledig jezelf kunt zijn en jouw (vrouwelijke) energie weer vrij kan stromen.

Lieve groet,
Lieske Scholtus

Heb je behoefte aan ondersteuning?

1 daagse Core Wounds Release
Tijdens een 1 daagse Core Wounds Release in de natuur ontvang je diepgaande heling , inzichten en doorbraken op de thema’s die momenteel spelen in jouw leven. Je ontvangt precies dat wat je nodig hebt om angsten en blokkades te doorbreken, om meer jezelf (en vrouw 💃) te kunnen zijn en beter met triggers in het dagelijks leven om te gaan.

De dag stemmen we af op jouw wensen en problemen die we vooraf bespreken tijdens een telefonische intake.

Audio-training ‘Heel Jezelf’
Wil je snel, laagdrempelig en op eigen tempo aan de slag met je helingsproces, dan kan mijn audio-training ‘Heel Jezelf’ wellicht de ondersteuning zijn die je zoekt. Lees meer over de audio-training >>