Vrouwencoaching

Onzekere vrouwen die niet lekker in hun vel zitten helpen om weer de prachtvrouw te worden die ze van binnen al zijn, zodat zij voor altijd stralen van geluk, dát is mijn missie. Daarbij maak ik tijdens de coaching dankbaar gebruik van de kracht en diepgang die de natuur brengt.

Ik heb zelf veel onzekerheid gekend in mijn leven en ook meerdere periodes van niet gelukkig zijn en niet lekker in mijn vel zitten. Ik heb ook ervaren hoe dit heel snel kan omslaan, want inmiddels voel ik me volledig in mijn vrouwelijke kracht staan en leef ik een heel gelukkig leven vanuit mijn hart.

Het is geweldig dat het anderen opvalt dat ik nu zo straal. Ik voel me oprecht een Prachtvrouw, dat was een aantal jaren geleden niet eens bij me opgekomen. Dat gevoel gun ik iedere vrouw!

Sindsdien voel ik een diep verlangen om andere vrouwen te inspireren en ondersteunen om ook te gaan leven vanuit hun Hart en vrouwelijke Kracht. Zodat zij van binnenuit stralen en zichzelf, hun partner, kinderen en omgeving meer geluk en liefde brengen. En zich die Prachtvrouw voelen die ze van binnen al zijn. Want daar geloof ik in, dat iedere vrouw een Prachtvrouw is, als ze maar straalt van binnenuit!

Het zijn in de natuur én het gecoacht worden in de natuur, waren voor mij de belangrijkste sleutels. Dat heeft mij gedreven om zelf de training outdoor lifecoaching te volgen (en diverse specialisaties, zoals traumacoaching, relatiecoaching, loopbaancoaching, missiecoaching en EFT (relatie)therapie) en vrouwen te gaan coachen in de natuur.

De natuur is een geweldige hulpbron. Door de natuurlijke omgeving en het bewegen ben je meer ontspannen, kom je uit je hoofd en ga je beter voelen wat er in je leeft. Je intuïtie gaat ‘aan’ als het ware, waardoor je snel tot heel waardevolle inzichten en stappen komt. De natuur vermindert stress direct. Daarnaast reflecteert de natuur altijd exact wat er in je leven speelt, daardoor zijn resultaten super diepgaand en blijvend. Lees meer over coaching in de natuur >>

Lieve groet,

Lieske Scholtus