Wandelcoach

Vrouwen die vastlopen in hun leven helpen zichzelf weer terug te vinden en hun ware natuur weer te voelen en te omarmen, dát is mijn missie als wandelcoach. Daarbij maak ik tijdens de coaching dankbaar gebruik van de kracht en diepgang die de natuur brengt.

Ik heb zelf veel onzekerheid gekend in mijn leven en ook meerdere periodes van niet gelukkig zijn en niet lekker in mijn vel zitten. Meer overleven dan van het leven genieten. Vanaf de geboorte van mijn eerste kind ben ik steeds bewuster gaan leven en gaan onderzoeken hoe ik meer kan genieten van het leven.

Na mijn scheiding heb ik zelf coaching in de natuur mogen ontvangen. De diepgang, magie en laagdrempeligheid verrasten me elke sessie weer. Dat dreef mij om zelf de training outdoor lifecoaching te volgen. En verschillende specialisaties als traumacoaching, innerlijk kind werk, opstellingen, voice dialogue, body drum release, relatiecoaching, loopbaancoaching, missiecoaching en EFT (relatie)therapie.

De natuur is een geweldige hulpbron. Door de natuurlijke omgeving en het bewegen ben je meer ontspannen, kom je uit je hoofd en ga je beter voelen wat er in je leeft. Je intuïtie gaat ‘aan’ als het ware, waardoor je snel tot heel waardevolle inzichten en stappen komt. De natuur vermindert stress direct. Daarnaast reflecteert de natuur altijd exact wat er in je leven speelt, daardoor zijn resultaten super diepgaand en blijvend. Lees meer over coaching in de natuur >>

Het weer in contact komen met mijn gevoel, aanwezigheid in het hier en nu en het doorbreken van belemmerende patronen, waren voor mij de belangrijkste sleutels naar waar ik nu sta.

Voor mij was dit een hele weg met vallen en opstaan en ontdekken wat wel en niet werkt voor mij. En nog leer ik elke dag bij, in de uitdagingen die op mijn pad komen.

Als ik als wandelcoach even met jou mee mag wandelen, bespaar ik je graag een jarenlange zoektocht naar jezelf. Ik help je met ontdekken wat voor jou werkt in het weer verbinden met je eigen ware natuur. Zodat je weer kunt leven vanuit jouw gevoel en intuïtie, trouw bent aan jezelf, volledig jezelf kunt zijn en jouw (vrouwelijke) energie weer vrij kan stromen.

Lieve groet,

Lieske Scholtus

P.S. Samen met mijn man Coen van Broekhoven (coach voor mannen) geef ik relatiecoaching en -therapie in de natuur via privé relatieweekenden, zie voor meer informatie www.ultiemerelatiemethode.nl.