Je zielsmissie ontdekken & manifesteren

Mijn ervaring is dat als je veel innerlijk werk en persoonlijke ontwikkeling doet en jezelf steeds meer heelt en bevrijdt van oude wonden, je ook kunt gaan voelen dat je op gebied van werk iets anders wilt. Elke dag ben ik dankbaar dat ik mijn zielsmissie heb ontdekt & leef en graag geef ik dit door. 

Wat wil ik met mijn leven? Wat wil ik nou echt? Wat is mijn echte passie?
Dit waren vragen die veel door mij heen gingen toen ik nog een kantoorbaan had. Ik ging met plezier naar mijn werk, maar altijd al voelde ik onder de oppervlakte dat ik niet mijn missie aan het leven was. Ik had wel voldoening, maar er miste iets.

In die periode was ik zoekende. Naar andere banen, meer opleidingen volgen. Achteraf gezien was ik op zoek naar de ‘spark’ in mijn leven. Naar iets waar ik echt van ‘aan’ ging en waar ik echt al mijn talenten en ervaringen in kwijt zou kunnen. Steeds vond ik wel iets waar ik even blij van werd en vrijwel meteen voelde ik ook: maar het is niet HET.

Ik stelde me soms voor dat ik dat werk voor de rest van mijn werkende leven zou blijven doen en hoe ik dan terug zou kijken op mijn leven. Daar werd ik niet blij van.

Tijdens de begrafenis van mijn opa zong mijn nichtje voor hem het nummer ‘De steen’ van Bram Vermeulen.

De tekst maakte zoveel indruk op me. Vooral dit stukje:

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde. Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten, Ik leverde bewijs van mijn bestaan. Omdat, door het verleggen van die ene steen, de stroom nooit meer dezelfde weg kan gaan.

Ik voelde meteen: zo wil ik later terugkijken op mijn leven. Met het gevoel en het weten dat ik écht iets heb bijgedragen op aarde, voor de aarde, voor anderen.

Ondertussen bleef ik op zoek. Ik was communicatieadviseur en leidinggevende in een groot ziekenhuis. Het was erg leuk en het gaf me energie, maar ik had te weinig voldoening, omdat mijn werk voor mijn gevoel niet direct bijdroeg aan het leven van mensen. Ik had niet het gevoel het verschil te maken.

Ik wilde directer met mensen gaan werken. Maar wat had ik hen dan te bieden? Ik dacht nog erg vanuit de kaders van de opleidingen die ik had gevolgd.

Totdat ik na mijn scheiding een coach in de arm had genomen die ook missiecoaching gaf. Dat voelde als een kans die ik meteen wilde aangrijpen.

Het heeft mijn leven compleet veranderd. Ik ontdekte mijn zielsmissie en op welke manier ik deze in de wereld wilde zetten. Binnen een jaar had ik mijn eigen goedlopende coachingspraktijk.

Ik doe nu elke dag dat waar ik voor gemaakt ben: anderen begeleiden met processen waar ik zelf ook doorheen ben gegaan. Loskomen van angsten, blokkades doorbreken, trauma’s verwerken, relatieproblemen oplossen, jezelf leren helen. Zodat zij meer liefde voor zichzelf en hun omgeving voelen en we zo allemaal bijdragen aan een bewustere en liefdevollere wereld.

De methodiek van missiecoaching die op mij is toegepast, kan ik aan jou doorgeven via een 1-daagse. Mocht jij worstelen met dezelfde vragen als ik destijds en je missie vinden en leven, dan is dat misschien wel wat voor jou.

Hoe jij je zielsmissie kunt ontdekken & manifesteren:

1 daagse ‘Ontdek je zielsmissie’
We gaan samen een dag de natuur in. De natuur gaat helpen om de antwoorden op de missievragen uit jouw hart, ziel en onderbewuste te laten komen. Zodat jouw antwoorden moeitelozer uit jou komen en écht kloppen met wat jij diep van binnen wilt.

Het ontdekken van jouw zielsmissie staat deze dag centraal. Daarbij leer ik je manifestatie-technieken die je helpen om je missie daadwerkelijk te kunnen gaan leven en maken we heel praktisch een stappenplan.

Daarnaast kunnen we de diepte in gaan op thema’s die bij jou spelen, bijvoorbeeld:

  • Het in beeld krijgen en opruimen van blokkades, oude pijn en belemmerende patronen die het manifesteren van jouw zielsmissie in de weg staan. Als je dat wilt en nodig hebt, kunnen we ook elementen uit de 1 daagse Core Wounds Release toevoegen aan de dag, zoals opstellingswerk of een energetische body drum release.
  • Het helder krijgen van jouw talenten en valkuilen.
  • Praktische ondersteuning bij het opzetten van je eigen bedrijf.
  • Problemen die er spelen op andere gebieden in je leven, hebben invloed op het manifesteren van je missie. Daarom kunnen bijvoorbeeld relatieproblemen ook een plek krijgen tijdens deze dag.
  • Meer vanuit je hart & ziel leven, in ‘alignment’ zoals ik dat noem, dit is essentieel voor je manifestatieproces.

Praktisch over de 1 daagse

Het traject van de 1 daagse bestaat uit:

  • Telefonische intake.
  • Audio-training ‘Heel Jezelf’ t.w.v. €111,-.
  • Een dag coaching/therapie van 10.00 tot 16.00 uur in de bossen van Leusden.
  • Een uitgebreid verslag van de dag, jouw persoonlijke zielsmissie-manifest, een actieplan en alle benodigde technieken om je missie te gaan manifesteren.
  • 8 weken onbeperkte ondersteuning van mij via bellen, app of mail.

Voor mijn kennis, tijd en energie die ik aan jou geef, vraag ik voor de uitwisseling €666,- all-in. Als dit bedrag voor jouw de enige belemmering is en je voelt verder een ‘ja’, dan nodig ik je van harte uit om toch contact op te nemen. Wellicht komen we tot een andere uitwisseling die ook kloppend voelt voor ons allebei.